Bo trygt hjemme – i de boligene vi allerede har

NAV Hjelpemiddelsentralen, Distriktssenteret og Husbanken inviterer til webinar og workshop om boligrådgivning og tilpasning av bolig. Temaet for dagen er tilpassing av bolig for eldre, barn med nedsatt funksjonsevne og andre med behov for en tilpasset bolig.

Start: 13. november 2024 10.00
Slutt: 13. november 2024 12.00
Sted: InnoCamp, Steinkjer
Fagdagen er for ansatte og beslutningstakere i kommuner i hele landet, andre med interesse for feltet er også velkommen.

På webinaret får du høre om aktuelle virkemidler fra Husbanken, NAV Hjelpemiddelsentralen og hvordan de kan brukes sammen, for å få brukt hele handlingsrommet i ordningene. I tillegg ser vi på gode eksempler fra kommuner på hvordan dere kan organisere arbeidet med boligtilpasning, og hvordan dere kan samarbeide for å bruke de økonomiske virkemidlene.

Selve Webinaret varer fra kl. 10-12, du kan delta digitalt eller møte opp fysisk.

Wordshop etter lunsj

Fra kl. 12.45-15.00 er det en workshop for dere som er fysisk til stede. Målet er å finne gode metoder og arbeidsprosesser for å lykkes i arbeidet med boligtilpasning og boligrådgivning i distriktskommuner. Resultatet av workshopen vil blir brukt inn i arbeidet med eldreboligprogrammet.

Arrangementet avholdes på InnoCamp på Steinkjer i Trøndelag.

Et detaljert program kommer etter sommeren.