Digitalisering

Fra manuelt og analogt arbeid, via hullkort på 60-tallet og stormaskiner på 80-tallet til dagens omfattende moderniseringsprosjekter, har Husbanken siden digitaliseringens spede begynnelse ligget i front i det statlige digitaliseringsarbeidet. Her kan du lese om hvordan vi jobber og ambisjonene vi har for framtiden. 

Digitalisering for bedre velferd

Hovedmålene for Husbankens digitaliseringsarbeid er bedre velferd, en enklere hverdag for brukerne og mer effektiv oppgaveløsning. Teknologi er middelet.

Les mer

Digitalisering angår alt og alle i Husbanken

For å utvikle de beste tjenestene for våre brukere, samarbeider ulike faggrupper i Husbanken om kontinuerlig utvikling i tverrfaglige team. Slikt blir det gode løsninger av.

Les mer

Husbankens digitale reise

I denne tidslinjen får du et innblikk i den digitale utviklingen i Husbanken. Klikk på bildet for å åpne en stor versjon. Zoom og flytt deg rundt med musen eller knappene.

Husbankens digitale reise

Husbanken vil være fremst på utvikling av digitale tjenester

Den teknologiske utviklingen går svært raskt, og ingen kan si akkurat hvilke muligheter teknologiske nyvinninger vil gi i framtiden. Det som imidlertid er sikkert, er at Husbanken har høye ambisjoner på digitaliseringsområdet.

Les mer

Vil du lese mer?

I dette magasinet (PDF) kan du lese om modernisering og utvikling av bostøtte, startlån og behovsmelding.

Les mer