Arendal: Husbankkonferansen i sør 2023

Overskrifter for årets lunsj til lunsj-konferanse er stortingsmeldingen Bo trygt hjemme, bosetting av ukrainske flyktninger, ny boligsosial lov, samt spørsmålet:  Hvorfor bygges det ikke boliger?

Start: 25. oktober 2023 11.30
Slutt: 26. oktober 2023 14.00
Sted: Thon hotel Arendal, Friergangen 1
Pris: 1400,- inkludert overnatting (700,- for dagpakker inkl. middag, uten overnatting).
Konferansen er for politisk og administrativ ledelse i kommunene, kommunalt ansatte, boligutviklere, entreprenører og andre interesserte.
Påmeldingsfrist: 24. september 2023 23.30

Husbankkonferansen i sør 2023 har tittelen "Utfordringer i et urolig boligmarked". Smakebiter fra programmet:

  • Vår nye administrerende direktør i Husbanken, Jan Hjelle, skal holde innlegg med tittelen: «Husbankens rolle i et urolig boligmarked».
  • Vi vil høre om arbeidet med bosetting av ukrainske flyktninger både fra statens side og få et situasjonsbilde fra kommunene. Det blir panelsamtale både med ordførere og en kommunedirektør fra regionen, Statsforvalter, Husbankdirektør og direktør fra KS Agder.
  • Under overskriften «Hvorfor bygges det ikke boliger?» vil administrerende direktør i Eiendom Norge, Henning Lauridsen innlede før det blir panelsamtale med stortingsrepresentant Siri Staalesen (AP), administrerende direktør i Sparebanken sør, Geir Bergskaug, kommunedirektør i Arendal, Inger Hegna og daglig leder i RA1, Hallgeir Halvorsen.
  • På dag to får vi besøk av statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet Ellen Rønning-Arnesen, som blant annet vil si noe om stortingsmeldingen «Bo trygt hjemme».
  • Det blir panelsamtale om samme tema med statssekretæren, direktør i KS Vestfold og Telemark, samt ordfører og kommunedirektører fra regionen som deltakere.

Konferansen åpner med registrering og lunsj fra klokken 11.30, 25. oktober. Vi avslutter med lunsj rundt kl. 13 den 26. oktober.

Vi gleder oss til å presentere et godt utvalg av gjester med ulike perspektiv, og ser fram til spennende og inspirerende samtaler.

Håper vi sees!